PayPal

Casino online care accepta PayPal.PayPal este un sistem de plata on-line, care este utilizat pentru efectuarea de plati on-line si mobile catre persoane, magazine si sau site-uri online de plata. Pentru a putea efectua plati cu aceasta metoda de plata, veti avea nevoie de o adresa de e-mail si un cont bancar conventional sau card de credit, care trebuie sa fie conectat la contul dumneavoastra PayPal pentru a se finanta.

Fondata in 1998, PayPal a fost unul dintre pionierii in efectuarea platilor on-line si a fost ulterior preluat de E-bay în 2002, compania a obtine o licenta europeana de functionar bancar in 2007 si in 2014, serviciul a devenit activ in peste 193 de tari, ajungand pana la 143 de milioane de utilizatori inregistrati pentru a trimite, primi si detine fonduri in conturile lor PayPal in nu mai putin de 26 de valute.

PayPal poate fi, de asemenea, utilizat pentru a primi plati de la alte persoane, cazinouri online, si alte site-uri de plata. Bani pe care ii primesti pe contul tău PayPal pot fi folositi pentru a face alte plati on-line sau, puteti incasa o suma din contul PayPal pe cardul de credit sau contul bancar, care este conectat la acesta.

Ca o optiune de plata on-line PayPal este inca rar gasit la casierii de cazinouri online. Cu toate acestea, exista unele cazinouri NetEnt care sunt recomandate de noi, care accepta aceasta metoda de online banking pentru a face depozite.

Aici puteti accesa unul dintre cele mai bune cazino-uri care accepta PayPal este: http://ro.888.com/

Efectuarea unui depozit intr-un cazinou online, folosind PayPal este foarte simplu.

Pe site-ul de cazinou online, va duceti la pagina de plati si optati pentru PayPal ca optiune de plata. Atunci va trebui sa completati suma pe care doriti sa o transferati, dupa care apare o fereastra pop-up cu care va puteti conecta pe contul dvs. PayPal. Urmati instructiunile dupa care PayPal transfera banii in contul dvs. de la cazinou.

Retragerea de fonduri din contul dvs. de la cazinou si a le transfera in contul dvs. PayPal functioneaza practic in acelasi mod ca utilizarea serviciului pentru depozit. Trebuie doar sa intrati pe pagina de retrageri numerar a cazino-ului, alegeti PayPal ca metoda de retragere, completati formularul de pop-up, iar banii vor ajunge pe contul PayPal in cateva secunde.

Exista mai multe avantaje de a folosi PayPal ca metoda de plata intr-un cazinou online:

  • Serviciul este un mod sigur de online banking. Dupa cum sa mentionat deja PayPal are o licenta bancara europeana si, prin urmare, serviciile trebuie sa respecte cele mai inalte niveluri de securitate. Din acest motiv este una dintre cele mai sigure on-line ‘’e-portofele’’ disponibile.
  • Platile PayPal sunt rapide. De indata ce ati confirmat plata sumei, este transferata imediat in contul cazino-ului on-line.
  • Platile efectuate cu serviciul PayPal sunt complet anonime. Nu aveti nevoie sa furnizati informatii confidentiale la cazinourile online, in timp ce se face o plata, pentru a se evita riscurile de fraudă si / sau abuz.
  • Platile efectuate cu serviciul PayPal sunt gratuite. Nu aveti nevoie să platiti o taxa suplimentara pentru a face o plata PayPal.

Metoda de plata poate fi, de asemenea, folosita pentru a face retrageri din contul dvs. de la cazinou. Incercati unul dintre cele mai bune cazino-uri online care accepta PayPal aici!

Articole asemanatoare...

1 răspuns

  1. Ana Maria spune:

    Vreau bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>