Jocuri cu Jackpot

Puterea poate fi in mainile corporatiilor, dar puterea reala a oricarui site de jocuri online sta in jucatorii sai. Nicaieri nu este mai evident decat in concurenta acerba dintre companiile de jocuri online din lume.

Cazinourile online de top sunt asociate cu unul din multele companii de software pentru jocuri de noroc online, cum ar fi Playtech, Microgaming, RealTime Gaming sau Cryptologic. In functie de marimea si extinderea rețelei software-ului de jocuri de noroc, jucatorii din intreaga lume sunt in masura sa participe la jocurile de noroc online. In momentul in care sunt prezentate jocurile cu jackpot-uri progresive, un procent din toate pariurile din aceste jocuri merge spre jackpotul progresiv. In ultima vreme aceste tipuri de jackpot-uri progresive au inceput sa fie cifrate la sume de ordinul milioanelor de dolari.

Jocul cu jackpot progresiv reprezinta o serie de jocuri de cazino legate de un jackpot comun care creste de fiecare data cand acel joc este jucat. Deci, mai multi jucatori joaca la diferite cazinouri online, pe masini de jackpot legate intre ele, pentru același jackpot, jackpot-ul crescand de fiecare data cand acestia joaca.

Cele mai multe cazinouri online ofera mai multe tipuri de jackpot-uri progresive. Cele mai populare sunt cele de la sloturi, dar exista, de asemenea, versiuni progresive de blackjack, ruleta, video poker, bingo si multe altele.

Cum poti castiga?

Ca o regula generala, jucatorul are nevoie de cea mai buna aranjare posibila pentru a revendica jackpot-ul. Daca joci un joc de masa, vei avea nevoie de cea mai buna mana (un joc de poker ar necesita o chinta royala), sau daca este un slot machine, toate cele mai bune simboluri trebuie sa se alinieze doar dreapta. De obicei, pentru a te califica pentru castigarea jackpot-ului la sloturi si video poker, de obicei, trebuie sa nevoie mizezi maxim, in timp ce cele mai multe jocuri de masa necesita un jackpot separat (de obicei, unul de $1).

Ce poti castiga?

Valoarea jackpot-ului si șansele tale de a castiga potul cel mare sunt unice pentru fiecare joc. Unele dintre “mega sloturi” au jackpot-uri care ajunge pot ajunge la valori de milioane, pe cand cele de la jocurile de masa raman intre zeci si sute de mii. Sumele din aceste jackpot-uri progresive sunt urmarite pe site-urile cazinourilor online.

Ca scurte exemple de jocuri cu jackpot progresiv, puteti incerca:

  • Safecracker Slots – jackpot-ul se castiga in momentul in care jucatorul are cele mai puternice simboluri aliniate pe o miza maxima de 3 credite;
  • Triple Sevens Blackjack – jackpot-ul se castiga in momentul in care un jucator arata o mana cu 3 septari de romb;
  • Caribbean Stud Poker – jackpot-ul se castiga in momentul in care jucatorul are chinta royala;
  • Roulette Royale – jackpot-ul se castiga cand un numar de pe ruleta cade de multe ori consecutiv.
echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>