Baccarat – Descrierea Jocului si Reguli la Masa de Baccarat

Joc de Baccarat.Baccarat este un joc destul de simplu, neavand la baza sisteme foarte avansate sau matematici complexe pentru a impiedica jucatorul sa castige. Nici mai mult nici mai putin de trei diferentiale decid soarta jucatorului si bancii.

Cu toate acestea, chiar daca acest joc pare simplu la prima vedere, este nevoie de timp si experiența pentru a deveni un jucător de baccarat intermediar. Inainte de toate jucatorul trebuie sa stapeaneasca foarte bine regulile jocului, iar apoi totul se reduce la fundamentele strategiei de joc a fiecaruia si, mai presus de toate, la norocul fiecaruia.

Reguli

Obiectivul jocului de baccarat este de a obtine o mana a carei punctaj este cel mai apropiat de 9. Asul are valoarea 1; cartile de la 2 la 9 isi pastreaza valoarea; 10-le si cartile cu figuri sunt nule. Daca valoarea initiala a mainii este de zece puncte sau mai mare, se scad zece puncte din aceasta valoare, diferenta fiind valoarea cartilor din mana. De exemplu: 7+5 = 12 = 2 puncte sau 4+6 = 10 = 0 puncte.

Jucatorul pune miza pe mana dealer-ului, pe mana sa sau pe egalitate (Tie). Apoi dealer-ul imparte cate doua carti lui si jucatorului. In anumite cazuri, jucatorul si/sau dealerul primeste si o a treia carte. Cartile sunt impartite din 6 pachete complete de carti, iar cartile sunt amestecate inainte de fiecare joc.

Jucatorul cel mai apropiat de 9 puncte castiga jocul.

Daca pariezi pe jucator, iar jucatorul castiga, vei primi de doua ori valoarea mizei. Acelasi lucru se intampla si in cazul in care pariezi pe dealer ca va castiga, insa daca acesta va castiga, un comision de 5% atribuit bancii se va scade din castigul total.

In cazul in care jucatorul si dealerul au maini egale, jocul se termina la egalitate (Tie). Daca ai pariat pe egalitate, vei primi de 9 ori suma pariata.

Regula celei de a treia carti (Third Card Rule)

In cazul in care jucatorul primeste a treia carte, atunci dealer-ul trage si el o a treia carte respectand urmatoarele reguli:

  • Dealer-ul are 0,1 sau 2 puncte: Dealer-ul trage intotdeauna o a treia carte
  • Dealer-ul are 3 puncte: Dealer-ul trage carte doar daca a treia carte a jucatoruluieste oricare alta in afara de 8.
  • Dealer-ul are 4 puncte: Dealer-ul trage carte doar daca a treia carte a jucatoruluieste 2, 3, 4, 5, 6 sau 7.
  • Dealer-ul are 5 puncte: Dealer-ul trage carte doar daca a treia carte a jucatoruluieste 4, 5, 6 sau 7.
  • Dealer-ul are 6 puncte: Dealer-ul trage carte doar daca a treia carte a jucatoruluieste 6 sau 7.
  • Dealer-ul are 7 puncte: Dealer-ul nu trage carte.

Dupa ce sunt impartite toate cartile, scorurile jucatorului si a dealer-ului sunt comparate, iar castigatorul este cel cu mana cea mai mare.

Articole asemanatoare...

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>