Strategii pentru Baccarat

Strategii pentru a câștiga la baccarat.Nu este tocmai usor, sa propui o strategie pentru un joc de noroc pur cum este Baccarat.

Baccarat-ul nu este un joc de strategie, asadar din moment ce ati pariat pe bancher sau pe jucator, jocul scapa de sub control. Spre deosebire de alte jocuri, cum ar fi Blackjack, la baccarat nu se pot lua decizii care sa afecteze rezultatul final. Nu exista strategii de baza pentru acest joc, jucatorii aleg pur si simplu o parte si urmariti cum se desfasoara actiunea.

Daca sunteti incepatori ai acestui joc ar fi indicat ca mai intai sa cititi regulile de joc aici.

În cazinourile online gasiti de obicei un tabel în care vedeti afisate toate cartile care au fost trase de la începutul jocului. Acest lucru este foarte convenabil jucatorului deoarece nu mai este nevoit sa-si piarda timpul încercând sa tina minte toate cartile care au fost trase. În anumite cazinouri, puteti folosi pix si hârtie pentru a nota toate cartile trase.

Realitatea este ca sansele pe termen lung au un efect redus asupra rezultatelor pe termen scurt si bancherul va bate jucatorul un pic mai mult de jumatate din timp, chiar daca bancherul a câstigat în ultimii zece sau 20 de mâini la rând.

Abordarea jocului de Baccarat din perspectiva numerelor:

  • Avantajul casei este favorabil jucatorilor. Avantajul casei este de 1.4% la fiecare pariu initial egal. Casa ia însa un comision de 5% din fiecare pariu pierdut de catre un jucator. Din aceasta cauza rezulta un câstig de 0.95 la 1.
  • Sansele de câstig ale mâinii jucatorului, sunt putin mai mici decât cele ale bancherului. Mâna jucatorului câstiga în 44.62% din cazuri. Pe de alta parte însa, jucatorii pot pierde în 45.85% din cazuri.
  • Probabilitatea unei remize este de 9.53% în jocul de Baccarat. Plata este de 8 la 1, dar casa are o cota imensa din aceste pariuri (14.4%). Prin urmare, nu va bazati pe un astfel de pariu din cauza lipsei sale de rentabilitate.
  • Daca e sa luam in calcum situatia de egalitate banca are 51% sanse de castig, fiind ceva de genul cap si pajura.

Dar asa cu am mai spus Baccarat-ul este un joc pur si simplu de noroc si nu se poate face nimic pentru a schimba rezultatul de indata ce mana a inceput.

Totusi pentru a intelege mai bine si pentru mai multa experienta in jocul de bacarat incercati online pe banireali.com.

Articole asemanatoare...

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>