Numaratul Cartilor la Blackjack

Numaratul cartilor la Blackjack.As putea sa spun de la inceput ca numaratul cartilor este destul de greu si nu este pentru nimic asemenator cu ce vedem la televizor sau in filme. Daca ar fi fost chiar asa de usor ar insemna ca toata lumea sa faca bani usor.

Daca nu se cunoaste strategia de baza a numaratului cartilor, nu este recomandata.

Majoritatea numaratorilor experimentati inca joaca dupa regulile de baza majoritatea timpului, si nu exista nici o scurtatura in a invata strategia numaratului in carti.

Cu toate acestea cei care reusesc sa numere in carti nu au decat intre 0.5% si 1.5% mai multe sanse de castig iar castigurile adevarate pot aparea doar dupa mii de ore de joc.

Teoria din spatele numararii cartilor la blackjack este bazeaza în totalitate pe probabilitatile matematice. Sistemul de numarare a cartilor are ca obiectiv sa determine procentul cartilor mari si mici care ramân în pachetul de carti. De exemplu, daca un numar mare de carti deja servite sunt carti mici, atunci un procent mare de carti cu punctaj mare se vor afla în pachet, asteptând sa fie servite. Aceasta situatie produce o numarare pozitiva a cartilor. La o numarare pozitiva a cartilor, sansele sunt de partea jucatorului, în timp ce într-o numarare negativa, avantajul este de partea casei.

Asadar atunci cand numaratoarea este pozitiva, jucatorul poate sa parieze o suma mai mare, iar atunci cand numaratoarea scade sa parieze o suma cat mai mica pentru ca balanta se poate inclina in favoarea dealer-ului.

Cel mai important lucru la numaratul cartilor este practica deoarece cu timpul ofera cele mai bune sanse de castig.

E bine de stiut si faptul ca in anumite cazino-uri traditionale numararea cartilor la blackjack nu este permisa.

Mai jos aveti explicat sistemul de numarat al cartilor:

 • de la 2 la 7 = +1
 • de la 7 la 9 = 0
 • de la 10 la 14 = -1

Daca numarati in acest fel un pachet de carti rezultatul va fi zero
Exista o gramada de strategii de numarare a cartilor dar cea mai complexa si sigura este sistemul Uston SS care este chiar si mai usor de aplicat decat alte strategii complicate.
Mai jos aveti explicat sistemul Uston SS:

 • 2,4,6 = +2
 • 5 = +3
 • 7 = +1
 • 8 = 0
 • 9 = -1
 • 10 la 14 = -2

Ca alt exemplu de numarare a cartilor este numararea laterala, care are ca scop de a „comunica” jucatorului exact ce carti raman in pachet, se pot numara doar asi sau doar cartile de zece.

Acestea sunt doar cateva strategi de numarae a cartilor.

Articole asemanatoare...

1 răspuns

 1. Cristian spune:

  Cine vrea sa faca echipa cu mine la blackjack sau sa exersam sa lase un comentariu sau contact la email.

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>