Ruletă Europeana Online

Ruletă Europeana Online.Unul dintre cele mai populare jocuri de casino este Ruleta Europeana. Jocul foloseste o ruleta si o grila de pariuri. Practic, Ruleta Europeana, implica un crupier care invarte roata Ruletei intr-o directive si care arunca mingea mica in directia opusa.

Jucatorii vor paria pe care din buzunarele numerotate a rotii va ateriza mingea.

Roata

De asemenea, cunoscuta si sub numele de Ruleta cu un singur 0, Ruleta Europeana contine o roata cu treizeci si sapte de buzunare numerotate de la 0 la 36. Buzunarele numerotate ale Ruletei Europene sunt colorate alternativ rosu si negru, in timp ce numarul 0 este de culoare verde.

Atunci cand roata se opreste si mingea, din fericire, aterizeaza pe numarul/combinatia de numere/culoarea aleasa, jucatorul castiga. In Ruleta Europeana fiecare pariu este acoperit cu numere diferite si are o distrubutie diferita.

Modalitati de pariuri

Un jucator poate paria pe orice numar special, pe o combinatie de numere, culoarea numerelor sau daca numarul pe care va ateriza mingea va fi par sau impar. Pariurile la Ruleta Europeana sunt impartite in doua categorii:

Inside Bets (Pariuri in interior)

“The Inside bet” sau pariul in interior in Ruleta Europeana este atunci cand jucatorul plaseaza pariul pe orice numar de la 0 la 36. Acest tip de pariu contine urmatoarele categorii:

  • Straight Up (in linie) – Jucatorul poate plasa pariul pe orice numar, inclusiv 0. Jucatorii trebuie sa puna chips-urile pe central numarului;
  • Split Bet (pariu impartit) – Jucatorul poate paria pe orice doua numere invecinate. Jucatorii trebuie sa puna chips-urile pe linia care desparte cele doua numere;
  • Street Bet (pariu strada) – Jucatorul poate paria pe orice 3 numere invecinate. Jucatorii trebuie sa puna chips-urile pe punctual comun celor 3 numere.

Outside Bets (Pariuri in afara)

“The Outside bet” sau pariul in afara in Ruleta Europeana consta in plasarea unui pariu in afara grilei de pariuri, cum ar fi Rosu sau primele 12. In Ruleta Europeana, pariurile in aceasta categorie sunt formate din:

  • Column Bet (pariu coloana) – Inseamna pariul pe una din cele trei coloane verticale;
  • Dozen Bet (pariu duzina) – Pariul pe 12 numere (3 sectiuni de cate 12 numere fiecare);
  • Even-Money Bet (pariu egal) – Acest tip de pariu consta in plasarea mizei pe optsprezece numere, in care chip-ul este plasat pe unul din aceste patrate: 1-18, 19-36, negru, rosu, par sau impar.

Plata castigurilor

Platile in Ruleta Europeana depind de unde se plaseaza pariul. Plata pentru un pariu linie (Straight up bet) este de 35 la 1, adica primesti de 36 de ori suma pariata. Pariul impartit (Split bet) are 17 la 1, pariul strada (Street bet) 11 la 1, pariul colt (Corner bet) plateste 8 la 1, in timp ce pariurile duzina si Even-Money aduc un castig de 2 la 1, respectiv 1-1.

Un ultim lucru, concentrati-va intotdeauna cand jucati Ruleta Europeana. Daca va lasati mintea sa se rataceasca, va veti pierde calmul si, in cele din urma, banii. Ruleta Europeana are nevoie de o minte concentrata 100%.

Articole asemanatoare...

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>