Mareste-ti Sansele de Câştig la Ruletă

Mareste-ti Sansele de Câştig la Ruletă Europeana.Ruleta poate fi la fel de interesanta ca si pokerul si sloturile online. La nivel mondial, este al treilea cel mai jucat joc de noroc dintr-un cazino, atragand o multime de oameni atunci cand se invarte roata.

Totusi, acest joc poate fi destul de complicat, trebuind astfel sa gandesti urmatorul pariu.

Exista o diferenta intre Ruleta Europeana si cea Americana. Facand o comparatie, Ruleta Europeana este mult mai flexibila si ofera sanse mai mari de castig. Insa, chiar daca aveti impresia ca le stiti pe toate, este bine sa urmati cateva sfaturi utile in jocul de Ruleta Europeana. Sfaturile te vor ajuta sa intorci sansele de castig in avantajul tau, minimalizand sansele casei.

Intelegerea diferitelor pariuri implicate in fiecare joc de Ruleta Europeana pe care il joci este vitala. In primul rand nu trebuie sa fii confuz din cauza tipului de pariu, inside sau outside, un numar sau o combinatie de numere, rosu sau negru, par sau impar. Nu fi derutat de terminologia utilizata si nu lasa sa iti fie afectata decizia pe care o iei. Cunoaste ideile esentiale ale jocului!

Prima cale care te va ajuta sa iti ridici sansele matematice de castig este aceea de stii regula Surrender (Surrender Rule). Este o regula de baza care permite jucatorilor sa obtina jumatate din pariu inapoi daca bila nimereste buzunarul 0. Acest caz, in general, este valabil si pentru pariul care a fost plasat pe orice numar care este mare/mic, par/impar si rosu/negru.

O alta regula care ar putea sa va imbunatateasca probabilitatile de castig este asa numita regula En Prison. Aceasta va permite sa va recastigati miza in cazul in care bila cade pe 0. De vreme ce acest lucru nu este garantat ca se va intampla, veti experimenta beneficiul acestei reguli doar atunci cand se va intampla.

In ansamblu, cea mai buna metoda de luat in considerare este de a paria pe numerele sau pe combinatiile care prezinta cel mai scazut risc de pierdere. Combinatiile de acest fel si utilizarea metodelor amintite mai sus va poate creste sansele matematice de a castiga jucand la Ruleta Europeana.

Articole asemanatoare...

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>