Metode de Plată

Metode de Plata Acceptate de Cazinourile Online. Jocurile de noroc online sunt tot mai multe si mai populare pe zi ce trece! Toata lumea incepe sa imbratiseze andrenalina oferita de jocurile de sloturi sau poker online, insa problema pare sa apara in alta parte si anume in modul de a face un “depozit” intr-un cazinou online.

Depozitele si platile in cazinourile online este principala problema care ne retine. Nestiind cu siguranta modalitatea prin care banii sunt depozitati in cazinoul online sau modul in care va veni exact din buzunarul dumneavoastra, ne face pe multi dintre noi doar sa urmarim “de pe margine” jocurile de noroc online.

Depozitele in cazinourile online au facut pasi uriasi de-a lungul anilor pentru a oferi mai multe opțiuni de plata pentru tranzactii bancare rapide si sigure.

Depozitele folosind carduri de credit sunt, de obicei, necceptate de marile institutii bancare, fiind chiar interzise in multe tari. Cazinourile, ofera in general mai multe metode de plata online. Mai jos sunt doar cateva dintre optiunile bancare pe care jucatorii le pot utiliza in momentul depozitului:

  1. VISA, MasterCard
  2. NETeller
  3. Skrill
  4. eWalletXpress
  5. INSTADEBIT

In principiu, exista mai multe metode de plata online care pot fi utilizate pentru a finanta jocul dumneavoastra in cazinouri, acestea se incadrandu-se in trei categorii:

Metoda portofel electronic:

Aceasta metoda de plata online, va permite sa utilizați cardul de credit sau contul bancar pentru a va finanta contul de cazino. NETeller este una dintre cele mai rapide si sigure solutii pentru jucatorii de cazino online.

Direct Money and Wire Transfer:

Aceasta metoda va permite sa efectuati un transfer bancar din contul dvs. catre cel al cazinoului ales de dvs.

Electronic Check:

Aceasta metoda va permite scrierea unui cec electronic, ca și cum ati fost in persoana cu un cec de hartie. ECheck este una dintre cele mai bune metode de plata pentru cazinourile online.

Institutiile financiare europene blocheaza tranzactiile de jocuri de noroc online, includzand orice fel de tranzactie efectuata cu carduri de credit, de debit si transferuri electronice de control.
EWalletXpress este înca una dintre companiile cele mai preferate deoarece comfera condiții de siguranța si de incredere. Cele mai multe metode sunt sigure si fiabile si de multe ori ofera bonusuri consistente pentru utilizarea anumitor metode de plata in cazinourile online.

Puteți gasi mai multe tipuri de oferte de plata care va permit sa faceti depuneri și retrageri. Inainte insa de a face un depozit cu orice metoda, asigurați-va ca nu este ilegal in locatia dumneavoastra.

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>